PocketBook 633 Color – перший в Європі кольоровий рідер з 6-дюймовим екраном E Ink Kaleido™

10 / 08 / 2020

Завдяки технології кольорових електронних чорнил ePaper E Ink Print Color вся література, де важливу роль відіграють ілюстрації, відтепер можлива в кольоровому перегляді!

Новий екран E Ink Kaleido™ може відображати 4096 кольорів та й зберігає всі важливі властивості технології E Ink, забезпечує комфорт у читанні та зберігає оптимальну продуктивність при ввімкнутому підсвічуванні.  Важливим є й те, що можна регулювати параметри кольору конкретної книги: контрастність, яскравість, насиченість та гамма-корекцію. Можливе переключення в чорно-білий режим, в якому на екрані з роздільною здатністю HD із 300 dpi відображення електронної сторінки гарантує ідеальний контраст.

Для шанувальників аудіокниг та музичного супроводу читання  PocketBook 633 Color підтримує 6 популярних аудіоформатів,  а завдяки Bluetooth тепер легко під'єднати бездротові навушники чи акустику та ще й слухати улюблені аудіокниги. В рідері є ще одна корисна функція Text-to-Speech для озвучення голосом текстових файлів однією з 16 мов.

Рідер підтримує 29 форматів без конвертації – 19 книжкових, 4 графічні та 6 аудіоформатів, а завдяки внутрішній пам’яті на 16 ГБ та слоту для карток microSD (до 32 ГБ) можна розширити свою бібліотеку декількома тисячами електронних та аудіокнижок.

PocketBook 633 Color оснащений потужним двоядерним процесором, що з легкістю впорається з поставленими задачами. Завдяки потужному акумулятору 1900 мАг, пристрій гарантує читання до одного місяця без підзарядки. Компактний за розміром (161,3 × 108 × 8 мм) та вагою всього 160 г рідер -  ідеальний для тих, хто в будь-якому місці при вільній хвилині занурюється у дивовижний світ літератури!

Уже до кінця цього тижня PocketBook 633 Color з’явиться в нашому асортименті!

Читайте з задоволенням та переглядайте яскраві ілюстрації з PocketBook 633 Color!