Електронний контент від PocketBook вже в Україні

15 / 10 / 2019

PocketBook розпочинає продаж електронного контенту в країнах Європи, а першим кроком став український магазин pocketbook.ua, який вже почав свою роботу. Крім рідерів і аксесуарів до них, тут можна вибрати ліцензійний електронний контент.

На рахунку Швейцарської компанії з українським корінням десятки випущених моделей рідерів і хмарний сервіс для читання PocketBook Cloud, тож рішення про початок продажу контенту було логічним і просто чекало на свій час. І нарешті він прийшов.

На даний момент, в онлайн-магазині представлені кілька тисяч електронних книг, і більша половина контенту українською мовою. Асортимент книг буде зростати, і у PocketBook вірять, що з геометричною прогресією!

Магазин в Україні став першим кроком PocketBook на шляху запуску продажу контенту. Подібні платформи, де буде зібрано все необхідне для електронного читання, скоро будуть запущені в багатьох країнах Європи, а наступною на черзі стала Німеччина.

При виборі контенту для продажу будуть враховувати інтереси читачів в кожній конкретній країні. Каталог контенту розбитий на категорії, що спрощує навігацію і пошук потрібної книги. Художня література, фантастика, детективи, дитяча література: навіть не знаючи, що почитати, користувач зможе підібрати собі цікаву книгу, користуючись однією з десятка доступних категорій.

В перспективі новий магазин контенту PocketBook також з’явиться і на рідерах у вигляді додатку.