Новий РК-монітор Philips 243B9

22 / 01 / 2020

Лідери галузі інноваційних технологій  компанія Philips представила на початку року новий РК-монітор Philips 243B9. Новинка, оснащена IPS-дисплеєм з діагоналлю 24 дюйми (60,5 см) та роздільною здатністю Full HD, а також док-станцією USB-C з високошвидкісним інтерфейсом USB 3.2, покликана забезпечити більшу простоту а, отже, і більшу продуктивність на робочому місці. Комфорт для користувача створює регульована підставка SmartErgo. А енергозберігаючий датчик PowerSensor і на 100% перероблювана упаковка гарантують зниження впливу на навколишнє середовище.

 

Монітор Philips 243B9 оснащений декількома технологіями, що забезпечують якість зображення, яка є максимально комфортною для очей. Технологія IPS гарантує широкі кути огляду, чіткість і яскравість зображення, а роздільна здатність Full HD – велику деталізацію. Режим LowBlue знижує навантаження на очі. Додатково, Philips 243B9 обладнаний регульованою ергономічною підставкою SmartErgo та вбудованованою системою керування кабелями.

На додаток до комфорту, продуктивності та гнучкості, енергозберігаючий монітор Philips 243B9 також відповідає безлічі екологічних стандартів і норм сертифікації, включаючи EnergyStar 7.0, TCO Edge та RoHS. Вбудований датчик PowerSensor автоматично визначає, чи знаходиться користувач перед пристроєм, і відповідним чином регулює яскравість монітору для збільшення терміну його служби та економії енергії до 80%. У цей самий час «нульовий» вимикач забезпечує повну відсутність енергоспоживання та ще більше знижує вуглецевий слід. У корпусі Philips 243B9 не містяться ПВХ, бромовмісні антипірени, ртуть і свинець. При його виготовленні використовувалися на 85% перероблений пластик і на 100% перероблювальний пакувальний матеріал.